Altijd al willen weten hoe een chocolatier die heerlijke bonbons maakt? Tijdens deze ambachtelijke chocolade workshop in Drachten
leer je stap voor stap hoe je zelf verfijnde bonbons maakt.
In 3 tot 3,5 uur ontdek je de kunst van het mouleren, vullen en afsluiten van bonbons. Je leert hoe je chocolade perfect tempereert en werkt met verschillende vullingen. Aan het einde van de workshop neem je natuurlijk je zelfgemaakte bonbons mee naar huis – om te delen (of lekker zelf van te genieten!).
🔹 Wat ga je doen?
✔ Chocolade tempereren zoals een professional
✔ Vormen mouleren en vullen
✔ Vullingen en smaken combineren
✔ De bonbons perfect afsluiten en afwerken
📍 Locatie: Drachten Centrum
⏳ Duur: 3 tot 3,5 uur
🎁 Inclusief: Al je zelfgemaakte bonbons om mee naar huis te nemen
Laat je creativiteit los en ervaar hoe leuk en lekker het is om zelf bonbons te maken! Meld je aan en word een echte chocolatier voor een dag.
We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden
Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.