Bij Amber's Pastry draait het om genieten. Of je nu kiest voor bonbons of cupcakes, elke hap is een kleine traktatie waar je blij van wordt.

Amber Krikken, 22 jaar

Mijn naam is Amber Krikken, en in 2023 ben ik afgestudeerd aan de patissier opleiding. Van jongs af aan wist ik dat mijn hart bij patisserie lag. De magie van het combineren van smaken, het creëren van iets dat zowel lekker is als mooi om te zien, heeft me altijd gefascineerd. Gedurende mijn opleiding ontdekte ik niet alleen de technische vaardigheden van het vak, maar ook hoe belangrijk passie en creativiteit zijn in elk aspect van wat ik doe.

Voor mij is patisserie veel meer dan alleen bakken; het is een manier om verhalen te vertellen en mensen samen te brengen. Ik haal inspiratie uit dagelijkse dingen: van kleuren en texturen in de natuur tot herinneringen aan smaken uit mijn jeugd. Elk product dat ik maak, is een weerspiegeling van mijn toewijding aan het vak en mijn verlangen om anderen te verrassen en te verwennen.

Met Amber's Pastry kan ik mijn passie delen met de wereld. Ik streef ernaar om met elk product een glimlach op het gezicht van mijn klanten te toveren, of het nu gaat om een luxe bonbon of een feestelijke cupcake. Patisserie is mijn uitlaatklep, mijn kunstvorm, en het is mijn missie om via mijn creaties anderen blij te maken.

Logo

© Copyright. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.